toggle menu

ANNONS

Isac Lidberg matchas i Enskede IK

Av Love Gustafsson, Publicerat för 5 år sedan.

Hammarbys anfallare Isac Lidberg får möjligheten att spela matcher i division 1 med Enskede IK, detta efter att klubbarna kommit överens att dra nytta av de särskilda utlåningsregler som finns för unga spelare. Det innebär att Isac kan matchas i Enskede IK, samtidigt som han fortsätter att träna med Hammarby och även vara tillgänglig för matcher i Allsvenskan.– Vi är väldigt nöjda över att ha nått den här överenskommelsen med Enskede. På det här sättet säkerställer vi att Isac regelbundet får matchning i en bra seniorfotbollsmiljö, vilket ger Isac goda förutsättningar att fortsätta utveckla den potential han besitter, säger Hammarbys scoutingansvarige Mikael Hjelmberg.

Enskede IK tog klivet upp till division 1 inför årets säsong, och Enskede IP ligger endast ett par kilometer från Årsta IP.

– Att vi fått till det här samarbetet med en klubb som ligger så pass nära geografiskt är idealiskt. Isac kommer fortsätta träna de flesta av sina träningspass med Hammarbytruppen, han kommer att vara tillgänglig för matcher i Allsvenskan, samtidigt som han matchas i Enskede som har sin bas i närområdet, säger Hjelmberg.

ANNONSER

Comments

comments