toggle menu

Isak Dahlin ny tränare för Hammarbys damallsvenska lag

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Det är nu klart Isak Dahlin ersätter Ann-Helén Grahm som huvudtränare för Hammarbys damallsvenska lag. Han tillträder omgående och kommer att leda laget säsongen ut.

 

 

På måndagen kom beskedet att Ann-Helén Grahm avslutar sitt uppdrag som huvudtränare för Hammarbys damlag. Ersättare blir alltså Isak Dahlin som är ett välbekant namn inom Hammarbykretsar.

 

 

– Vi känner oss väldigt bekväma med att Isak nu tar över huvudtränarrollen. Han har under många år arbetat som tränare för flera av våra lag inom Hammarby Akademi, däribland U19, och även coachat U21-matcher. Vi vet därmed exakt vad vi får – en god ledare och skicklig tränare som vi är övertygade kommer att göra ett mycket gott jobb, säger Johan Lager, Hammarbys sportchef på damsidan.

 

 

30-årige Isak Dahlin kom som spelare till Hammarby 2005, och representerade Hammarby och HTFF fram till 2011. Därefter började han alltså sin bana som ledare inom klubben.

– Det känns jättekul och otroligt inspirerande att ta sig an den här uppgiften. Det blir inte direkt någon mjukstart, men det är bara bra. Nu handlar det om att snabbt få saker på plats och fokusera på matchen mot Vittsjö nästa helg som blir väldigt viktig, säger Isak Dahlin.

 

Isak Dahlin gör sin första träning som huvudtränare på tisdagskvällen.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS