toggle menu

ANNONS

Ivan Piñol Zoroa och Hammarby går skilda vägar

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Hammarby och assisterande tränare Ivan Piñol Zoroa är överens om att avbryta kontraktet. Det gemensamma beslutet fattades i förra veckan och klubben och Ivan Piñol Zoroa kom då fram till att söndagens derby skulle bli Ivans sista match i Hammarby.

 

Ivan Piñol Zoroa anslöt till Hammarbys ledarstab inför årets säsong, men nu har parterna tagit ett gemensamt beslut att bryta samarbetet.

–  Jag uppskattar att ha fått jobba för Hammarby, och jag vill tacka alla personer i och runt klubben för den här tiden, och stort tack till Hammarbys fantastiska supportrar, säger Ivan Piñol Zoroa.

 

Sportchef Jesper Jansson:

– Beslutet fattades i samförstånd för några dagar sedan, och vi kom då överens om att det skulle träda i kraft efter matchen mot Djurgården. Vi är tacksamma för det arbete Ivan gjort för Hammarby, och han har uppträtt med stor professionalitet och hängivenhet. Vi önskar Ivan stort lycka till i den fortsatta karriären. Vi för diskussioner med ersättare och räknar med att kunna presentera en ny assisterande tränare inom kort.

 

– Jag vill tacka Ivan för hans lojala arbete och för hans bidrag till klubben, säger huvudtränare Martí Cifuentes.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments