Jansson om Zengin: "Visat stort Bajenhjärta"

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Under onsdagskvällen stod det klart att Erkan Zengin återvänder till Turkiet, där han gjort klart med en ny klubb. Därmed är mittfältarens tid i Hammarby över för denna gång. – Vi önskar Erkan stort lycka till, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

I mars i år återvände Erkan Zengin till Hammarby, och skrev på ett korttidskontrakt som sträckte sig över sommaren. Efter den knäskada han ådrog sig mot Djurgården i april tillbringade Erkan sin rehabperiod i Turkiet och han fick senare tillstånd från Hammarby att börja prata med andra klubbar under sommaren.

 

Nu är det klart att Erkans nya klubbadress blir Fatih Karagümrük i turkiska tredjeligan.

 

– Både Erkan och vi var medvetna om dessa planer, därav det korta kontraktet. Tyvärr blev det inte så mycket speltid ute planen att visa upp sig för Hammarbypubliken, men han bidrog väldigt starkt på träningarna samt i atmosfären i och kring laget, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Totalt blev det en match från start, i bortaderbyt mot Djurgården, samt två inhopp mot Brommapojkarna och BK Häcken under våren.

– Han visade vilket stort Bajenhjärta han besitter och effekten av hans och Nikolas sena intåg bidrog även till den flygande start vi fick i Allsvenskan. Vi önskar Erkan stort lycka till i sin nya klubb och han kommer alltid vara välkommen tillbaka till Hammarbyfamiljen, avslutar Jesper Jansson.

 

Foto: Bildbyrån

Trocsidobanner
Hammarbykortet-sidobanner
BajenPremiumTrolly_alt2_600x600 (3)
Synsam_mob1
INTERSPORTMOB
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
siljaresort_600x600_a
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
hammarby_sale_600x150-3
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

hif_jobbafoross