ANNONS

Jesper Jansson förlänger sitt avtal med Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 2 månader sedan.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har varit i klubben i snart tre år, och nu är det klart att han blir kvar i minst tre år till.

– Det känns jättebra. Hammarby är en speciell klubb där det finns ett stort hjärta och en stor kompetens, säger Jesper Jansson.

 

Jesper Jansson tog rollen som sportchef i Hammarby våren 2017 och skrev då på ett treårskontrakt. De tre åren har alltså snart passerat, och nu har han skrivit på ett nytt treårsavtal.

 

– När jag kom till klubben sa jag att jag ville ha tre år för att se om jag skulle trivas i Hammarby och om Hammarby skulle trivas med mig, och uppenbarligen trivs vi riktigt gott med varandra. Så det var här var ganska självklart. Vi har tagit stora kliv de senaste åren, men jag känner att vi inte är klara i Hammarby, och nu kan vi trumma vidare, säger Jesper själv.

 

Under Jesper Janssons tid i Hammarby har klubben gjort en sportslig satsning som har gett resultat. Truppen vuxit i slagkraft och tabellplaceringarna har som bekant förbättrats för varje år. Dessutom har intäkterna för spelarförsäljningar ökat. Ordförande Richard von Yxkull, som gläds åt förlängningen, delar också Jesper Janssons åsikt att “vi inte är klara i Hammarby”.

 

– Vi har hela tiden haft en bra och öppen diskussion med Jesper om en fortsättning, och det är skönt att avtalet nu är påskrivet och vi är otroligt glada att han blir kvar hos oss. Han har haft stor del i vår fantastiska utveckling de senaste åren, och nu skapar vi förutsättningarna för att fortsatta den resan framåt tillsammans, säger han.

 

 

Jesper Jansson berättar mer om sina tankar bakom beslutet att förlänga med Hammarby i  vår podcast Just idag. Du laddar ner avsnittet här:

Itunes

Acast

Spotify

Podspace

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS