toggle menu

ANNONS

Joe Mendes lämnar Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 5 månader sedan.

Det står nu klart att Joe Mendes återvänder till AIK, efter att Hammarby och AIK kommit överens om en övergångssumma. Ytterbacken kom från just AIK på fri transfer inför årets säsong till HTFF, och lyftes under sommaren upp till Hammarbys A-lag, men fortsatte att få sin matchning i HTFF.

 

Joe Mendes fanns med i ett antal allsvenska matchtrupper under höstsäsongen, men det blev aldrig någon allsvensk speltid i Hammarbytröjan. Två tävlingsmatcher blev det dock i form av inhopp i hemmamötet med Maribor, och i cupmatchen mot Hudiksvall.
I Division 1 Norra spelade han 26 matcher för HTFF, och stod för fyra mål.

 

– Joe gjorde ett riktigt bra jobb i HTFF, men hade svårt att hävda sig i konkurrensen i A-laget. När vi nu även tagit in Edvin Kurtulus och Joel Nilsson till nästa år känner vi att vi har god täckning på den positionen. Dessutom fanns ett önskemål från Joe att gå tillbaka till AIK, och vi har nått en överenskommelse med AIK kring en övergång. Vi tackar Joe för hans tid hos oss och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär, säger sportchef Jesper Jansson.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS