toggle menu

ANNONS

Joel Nilsson klar för Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby är överens med Joel Nilsson som nu har skrivit under sitt personliga kontrakt med klubben. Högerspringaren ansluter från Mjällby AIF, och blir formellt grönvit från årsskiftet.

 –  Vi räknar med att Joel blir en av våra bärande spelare, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Arbetet med att utforma nästa års trupp pågår för fullt, och första nyförvärvet inför säsongen 2022 är Joel Nilsson som har skrivit på ett avtal som sträcker sig över två år, med option på ytterligare ett år.

 

– Joel är en spelare vi har haft ögonen på länge. Han har en stor löpkapacitet och spelar med mycket fart och hög energi. Med de egenskaperna blir han ett starkt tillskott till vår högerkant, och vi räknar med att han kommer att bli en av våra bärande spelare, säger Jesper Jansson.

 

27-årige Joel Nilsson började sin fotbollsbana i Pukaviks IF, och kom till Mjällby AIF som 16-åring. 2014 gick han till Kristianstads FF, men återvände till Mjällby två år senare. Där har han spelat fram till nu, och varit med och spelat klubben från division 1 till Allsvenskan.

 

Från januari börjar hans liv som grönvit, och han ser fram emot att ansluta till sin nya klubb.

 

– Hammarby är en storklubb, och med den publiken som finns på plats är det mycket som lockar. Det ska bli kul och spännande att träffa alla klubben och köra igång. Jag ska försöka komma in i det så fort som möjligt och målsättningen är att vinna en titel, säger Joel Nilsson.

 

Mer från och om Joel Nilsson blir det när han är på plats i Hammarby.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS