toggle menu

ANNONS

Johan lämnar Hammarby – "Har alltid burit tröjan med sådan stolthet"

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Johan Persson och Hammarby Fotboll går skilda vägar. Johan kom till Hammarby inför 2014 och spelade 28 av matcherna när Hammarby tog sig tillbaka till Allsvenskan. Där har det blivit 54 framträdanden och även en handfull cupmatcher (inte minst det första derbyt på många år, där Johan satte det matchvinnande 2-1-målet på Friends Arena). – Jag är otroligt tacksam för att jag fått äran att representera Hammarby, säger Johan.

 

Så här säger Johan själv om beslutet att lämna Hammarby:
– Den som kan sitt Hammarby vet att jag har haft en tuff familjesituation, där min familj bott i Skåne större delen av min tid i klubben. Jag har kämpat och försökt få ihop det på bästa sätt och det här har varit ett jättesvårt beslut, för jag har verkligen älskat att spela i Bajen. Men nu har det kommit till en gräns där jag måste ge mer tid till min familj.

 

– Jag är otroligt tacksam för att jag fått äran att representera Hammarby och för att jag dessutom fick vara med på den härliga resan att hjälpa klubben tillbaka till Allsvenskan. Jag har alltid burit tröjan med en sådan stolthet.

 

– Jag vill tacka alla spelare och ledare som jag fått äran att lära känna under min tid här. Ett stort tack till Yvonne, Matte och Susanne som är som en extra familj på Årsta och är navet i vår träningsanläggning. Ni har varit och är fortfarande guld värda!

 

– Sist men absolut inte minst vill jag tacka alla fantastiska supportrar, som jag har känt en sådan otrolig kärlek och värme från. Ni har stöttat mig och laget på ett oerhört sätt, i både med- och motgång. Fortsätt att visa samma passion och kärlek. Det är ni som är Hammarby!

 

Lördagen den 8 juli klockan 16.00 möter Hammarby Örebro SK på Tele2 Arena. I halvtid kommer det att finnas möjlighet för publiken att tacka Johan för hans år i den grönvita tröjan. Biljett till matchen köper du här.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS