toggle menu

Johansson och Nazeri lämnar Hammarby

Av Mattias Jansson, Publicerat för 2 år sedan.

De första truppförändringarna efter årets säsong i Elitettan är ett faktum, då nya kontrakt inte skrivs med Ellinor Johansson och Lawlaw Nazeri. – Efter att Ellinor och Lawlaw varit i Hammarby i två säsonger där de bidragit mycket både på och utanför planen, så är det nu dags att de lämnar för att få mer speltid i andra klubbar. Vi tackar dem för tiden i Bajen och önskar lycka till framöver, säger sportchef Johan Lager.

 

Spelarna anslöt alltså båda inför säsongen 2019. Ellinor Johansson har det mesta av sin fotbollsbakgrund i Gävle-klubben IK Huge, men hade under två år bevisat att klivet upp i Elitettan inte varit för brant, som en ordinarie pjäs i Sundsvalls DFF. Speltiden i just nedflyttade Hammarby blev dock sparsam för den idogt arbetande innermittfältaren, tolv seriematcher varav två från start.

 

Lawlaw Nazeri kom till Bajen som 19-åring från Tyresö FF i serien under Elitettan, där hon fått något av ett genombrott. Debuten i Bajen blev också minnesvärd såväl för nyförvärvet som för de tillresta supportrarna i cupmötet med Ljusdal, då hon avgjorde med sitt 3-2-mål. Sett till seriespel blev det 19 matcher, dock endast en från start, för den sevärda yttern.

 

Stort tack för insatserna i Bajen!

 

Foto: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments