toggle menu

Jonna Ståhl förlänger med Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 3 år sedan.

Hammarby förlänger avtalet med Jonna Ståhl. Det nya kontraktet sträcker sig över 2021.

 

Inför årets säsong lämnade den offensiva mittfältaren kaptensbindeln i allsvenska Växjö DFF och tog flyttlasset till Stockholm och Elitettan. Första året i grönvitt kantades dock av en del skadebekymmer, främst på grund av en efterhängsen och olycklig axelskada från vårmötet hemma mot Mallbacken – en match där Ståhl hoppade in i mitten av andra halvlek och avgjorde med matchens enda mål strax därefter. Totalt blev det spel i åtta matcher under 2019, med två mål och två framspelningar i poängprotokollet.

 

– Jonna har haft ett tufft år där oturen varit framme flera gånger. Vi ser framemot en skadefri Jonna nästa säsong där hon blir lite som ett nyförvärv. De stunder hon spelade i år visade hon vilken kvalité hon besitter med både mål och assists. Vi ser henne som en viktig pusselbit på den resan Hammarby är på väg, säger sportchef Johan Lager.

 

Så här säger 24-åringen själv om beslutet att fortsätta Bajen och om siktet som nu är inställt på att komma tillbaka mer redo än någonsin:

 

– Det blev en tuff säsong för egen del, såklart. Men jag trivs oerhört bra i den här klubben och siktar på ett skadefritt 2020 samt allsvenskt avancemang!

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments