toggle menu

Jonna Ståhl korsbandsskadad

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Hammarbys mittfältare Jonna Ståhl, ett av nyförvärven inför förra säsongen, har drabbats av en korsbandsskada. Det var på en träning förra veckan som olyckan var framme och under fredagen genomfördes en operation. Det tunga skadebeskedet innebär att säsongen är över för 24-åringen som får ta sikte mot 2021.

 

– Ett mardrömslikt besked, såklart… Allt gick så fort när det skedde och just nu känns det väldigt tomt att inse att man inte kommer få vara med och bidra på planen under resten av säsongen. Samtidigt känns det ändå bra att redan ha operationen avklarad såpass snabbt så man kan komma igång med jobba sig tillbaka så snart som möjligt. Jag vill passa på att tacka för det fina stöd jag fått från både lagkamrater och klubben, säger Jonna Ståhl.

 

– Det är alltid tråkigt när spelare drabbas av allvarliga skador. Jonna har haft otur med flera skador sedan hon anslöt till Hammarby. Vi har sett henne som en viktig spelare på den resa vi hoppas göra. Nu står våra förhoppningar i första hand till att Jonnas rehab går bra, och att hon kommer tillbaka ännu starkare, säger sportchef Johan Lager.

 

Foto: Romus Ramström

ANNONSER

Comments

comments