toggle menu

ANNONS

Julkalendern 2018 - Lucka 24

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Så har vi kommit till sista luckan i årets julkalender där vi nu presenterat samtliga grönvita seriemål från 2018. Och vi sparade förstås det bästa till sist – redan ett av de mest ikoniska målen i Hammarbys historia, signerat en av våra allra största! Samtidigt vill vi passa på att önska alla en riktigt god grönvit jul!

Vilken fantastisk avslutning det blev på Kennedys fotbollskarriär. Hammarbyikonen såg så klart till att “go out with a bang” när han i hemmamötet mot IFK Göteborg i oktober gjorde sitt enda mål för säsongen. Men vilket mål, och vilket firande… Det blev en världsnyhet, och framröstat till årets mål både här på hammarbyfotboll.se och till Allsvenskans stora pris. Vi har sett det otaliga gånger – men det tål att ses igen. Klicka igång klippet i spelaren ovan.

Kennedy fick sedan en sagolikt vacker avtackning av Hammarbys supportrar efter hans sista hemmamatch karriären, och mycket har ju under den grönvita hösten handlat om Kennedy. Nedan kan du se Kennedyporträttet som varit det mest sedda HTV-inslaget i år.

 

Och du har väl inte missat avslöjandet om målet?

 

Passa också på att skriva din personliga hyllning till Kennedy – klicka här!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS