ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 1

Av Redaktionen, Publicerat för 6 månader sedan.

I Årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. En person och en bild per lucka – den starkaste upplevelsen, eller kort och gott den snyggaste bilden, eller den mest talande bilden från det grönvita året. Först ut är allsvenskans poängkung och årets främste grönvita målskytt – Muamer Tanković.

 

Foto: Bildbyrån/Andreas L Eriksson

 

Muamer Tankovic

Jag har valt en bild från när jag firar min kvittering i hemmamatchen mot IFK Norrköping.
Det speciella med det här tillfället var att vi mötte klubben jag är uppväxt i, och jag sa till mig själv att jag inte skulle fira om jag gjorde mål. Men det var i slutet av matchen och mitt mål gjorde att vi räddade en poäng, så jag kunde inte hålla mig, och det syns ju på bilden. Jag rös i kroppen när jag kollade upp emot fansen, adrenalinet pumpade – otroligt starkt var det. Det är en speciell känsla när en hel arena firar, men här var det något extra. Det var en bra fotbollsmatch, och vi hade verkligen tryckt på för att få till en kvittering. Så när den äntligen kom och jag kollade upp emot fansen var det en så mäktig känsla.

Richards 2-0-mål i hemmamatchen mot Malmö var också ett väldigt starkt ögonblick. Det var en av de allra viktigaste matcherna det här året, och jag var avstängd och satt jag på läktaren. Richard dödade matchen med sitt mål, och jag fick uppleva samma känsla som alla Hammarbysupportrar får när laget gör mål. Det var speciellt för mig eftersom jag oftast är inne på planen och firar med laget, men nu var det en annan sorts känsla och en annan sorts jubel och det var starkt att få uppleva det.

 

Målet Muamer pratar om ser du nedan i sammandraget från vårens hemmamatch mot IFK Norrköping

 

Och Richard Magyars mål ser du nedan i sammandraget från höstens hemmamöte med Malmö FF

ANNONSER

Comments

comments