ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 11

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

I årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Varje person får en lucka var dit de valt en bild – den starkaste upplevelsen, den mest talande bilden för 2019, eller kort och gott den snyggaste bilden från det grönvita året. I lucka 11 är det Hammarbys marknadschef Patrik Blomquist som valt sitt favoritminne från året.

 

 

“Självklart skulle jag helst välja en bild från någon av våra fantastiska matcher på Hammarby IP eller Tele2 Arena. Varför inte från dubbelvinsterna mot AIK under hösten, premiären på Hammarby IP eller när herrlaget slår Malmö med 2-0. Sportsligt finns det väldigt mycket att välja på. Men eftersom jag är med i julkalendern i min roll som marknadschef i Hammarby Fotboll ska jag ju välja en bild från min vardag och då finns också några riktigt fina minnen. Crafts otroliga lansering av sin första Hammarbytröja i januari var fantastisk och mors dag på Hammarby IP (inklusive herrmatchen dagen efter) med de snygga specialtillverkade matchställen som vi stolt presenterade tillsammans med UN Women Sverige och #HeForShe.

 

Roligast var kanske ändå partnerresan. Efter säsongen åker vi varje år på en resa med våra underbara partners där vi upptäcker en ny stad tillsammans, har nätverksträffar, lyssnar på representanter från klubben som berättar om verksamheten, har föreläsningar, konferenspass och tittar på intressanta fotbollsmatcher. I år gick resan till Belgien där vi dels såg Club Brügge spela och fick träffa Odilon efteråt. Sedan passade vi även på att besöka KAA Gent som precis som Hammarby jobbar med Craft. Där fick vi en arenavisning och såg en match. 

 

Bilden jag valde kanske inte är den vackraste eller mest talande för resan, det vara bara den bästa stillbilden jag hittade. Det är framför allt filmen som jag gillar.

 

Som helhet var det en fantastisk resa, som det alltid är med det här sköna gänget.”

 

 

 

Foto och video: Marcus Bolldén

ANNONSER

Comments

comments