ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 12

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

I årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Gick givetvis till Bajen Fans och dess ordförande Jonas Karlsson Öhlin som berättar om sin favoritbild från året.⠀

 

“Det finns så oerhört många bilder från året som jag skulle vilja välja. Den magiska uppslutningen som skedde på Kanalplan finns porträtterad för att nämna ett exempel. Det finns bilder på oss supportrar som förmedlar känslor utöver det vanliga. Även bilder där spelare i klubben visar sin aktning och respekt för just oss supportrar. Bilder där spelare firar tillsammans med supportrar efter extra stora matcher. Bilderna är som sagt många, och valet var svårt.
Jag var ju dock tvungen att välja tillslut, och min kärlek och tillhörighet i Hammarby ligger hos supportrarna och supporterkulturen i första hand. Valet blev då efter eftertanke ganska enkelt.

 

Vad passar bättre i lucka nummer 12, än just en bild på den tolfte spelaren? Den här bilden symboliserar något oerhört vackert för mig. Den symboliserar vår solidaritet, lojalitet och kämparglöd. Den symboliserar vad vår grymt talangfulla tifogrupp kan åstadkomma. Den symboliserar även vår kamp mot polisens villkorstrappa från helvetet. Där vi supportrar tillsammans med bland andra Göran Rickmer har visat en glöd utan dess like. Allt för att skydda den kultur som vi håller så kärt. För att skydda vårt Hammarby. För att skydda vår förening. För att skydda vår rätt att vara just nummer 12.

 

Nu blickar vi i Bajen Fans framåt mot en ny säsong med framgång, Europaresor och starka känslor.
Gå gärna in på www.bajenfans.se för att läsa mer om vårt arbete, samt för att bli medlem inför 2020.”

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments