ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 13

Av Redaktionen, Publicerat för 7 månader sedan.

I årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Det har blivit dags för lucka 13 och Ellen Gibsons bildval.

 

Foto: Henric Wauge

 

“Jag har valt en bild som jag tycker på ett fint sätt symboliserar Hammarby som klubb och magin som jag i år har fått uppleva på Hammarby IP. Kärleken, gemenskapen och det enorma stödet från publiken är något som knappt går att sätta ord på. När jag ser den här bilden så tänker jag tillbaka på vilket stöd det har varit under hela säsongen. Under årets bortamatcher stod ni där och sjöng oavsett var vi spelade – och viftade med era grönvita flaggor och halsdukar.

 

Varje match vi spelade på Kanalplan, vår hemmaborg, har det alltid varit fullt stöd och ett enormt tryck. Jag hoppas alla fans och supportrar förstår hur mycket det betyder för oss spelare och hur stor betydelse det har för klubben. Utan er skulle Hammarby inte vara Hammarby. Jag glömmer till exempel aldrig känslan när vi gick in inför derbyt mot AIK. Det var slutsålt och på läktaren fanns det ett fantastiskt grönvitt tifo med flaggor och sång och vi hade läktaren i ryggen hela matchen. Både jag och laget gjorde en av våra bästa matcher under säsongen och jag kommer nog aldrig att glömma den dagen. 

 

Det stödet vi har haft från supportrarna under säsongen har betytt väldigt mycket för mig. Jag har varit i Bajen i 17 år och jag har aldrig tidigare upplevt ett såpass stort engagemang och support. Jag tillägnar min lucka till alla er fantastiska Hammarbyare som visat oss kärlek under året. Tillsammans är vi Hammarby!”

 

Ellen vill även slå ett extra slag för filmen som publicerades i samband med att Hammarby vann priset “Årets fans” på Elitettans egna gala efter säsongens slut och som hon tycker summerar året på ett fint sätt. Vi kan inget annat än hålla med. 

 

 

Glöm inte att förnya säsongsplåten på Hammarby IP för 2020 – klicka här! Nyförsäljningen av säsongskort drar igång den 17 januari. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS