ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 15

Av Redaktionen, Publicerat för 7 månader sedan.

I årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Vi är framme vid lucka 15 där vi hittar fotograf Henric Wauges bildval.

 

Foto: Henric Wauge

 

“Kan det finnas någonting skönare och härligare än glädje i vardagen? Det skulle i så fall vara gemenskap, ödmjukhet och kärlek som fattas. Då har vi tagit med alla egenskaper vi behöver för att lyckas. Att endast välja en bild från säsongen är inte bara svårt, det är helt omöjligt. Därför valde jag två, och båda handlar om egenskaper. Ödmjukhet till supportrar och oss fotografer, samt kärlek till lagkamraterna. 

 

Foto: Henric Wauge

 

Det har varit ett privilegium att ha med sig kameran på damernas matcher i år. Det har varit en glädje att se deras matcher och det har varit kärlek från läktaren. Precis som det ska vara. Säsongen gick till 99,9 procent som vi ville. Nästa år är jag övertygad om att det går hela vägen. 

 

Jag minns säsongen 2019 på detta sätt. En glädje att spela fotboll i Hammarby och det visade sig på resultattavlan i många matcher. En kärlek till och från läktaren och supportrarna. Vi som var med i år kan stoltsera till barn och barnbarn i framtiden genom att säga: – Jag var med säsongen 2019. Det var då vi i Hammarby satte damfotbollen på världskartan.”

 

Henric Wauge är frilansfotograf och jobbar på de flesta av Hammarbys matcher i Elitettan, hemma som borta, och har även fotat många av herrarnas matcher tidigare. Under vinterhalvåret ligger fokuset främst på Hammarby Hockey

 

Glöm inte att förnya säsongsplåten på Hammarby IP för 2020 – klicka här! Nyförsäljningen av säsongskort drar igång den 17 januari. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS