ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 3

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

I Årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Varje person får en lucka var dit de valt en bild – den starkaste upplevelsen, den mest talande bilden för 2019, eller kort och gott den snyggaste bilden från det grönvita året. Denna gång är det kapten Emma Jansson – lagets poängdrottning för året och som nyligen meddelade att hon tar nya tag i Bajen 2020 – som väljer sin favoritbild.

 

Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

 

Emma Jansson

“Jag har valt en bild från där jag firar derbysegern mot “Gnaget” hemma. Jag tror inte så många ifrågasätter varför jag valt denna bild, men om jag ska försöka återskapa känslan så var det en måste match för oss. Vi kände att vi behövde vinna den här matchen för att vi skulle ha chansen att kunna vara med i toppstriden hela vägen. När vi då får spela inför ett nästintill fullsatt Hammarby IP, jag får avgöra på straff och på andra sidan står ett lag man varje dag vill slå ”lite” extra, då är det svårt att inte visa dem känslor jag visar på den här bilden.

 

När slutsignalen gick och vi hade vunnit derbyt var det något speciellt. Det är alltid kul att vinna fotbollsmatcher, men att vinna en sådan match där det betydde så otroligt mycket – inte minst för att man alltid vill vinna ett derby – var detta något alldeles extra och något helt magiskt att få uppleva med våra fantastiska fans. Vi ses 2020!”

 

Här ser du det matchavgörande målet Emma pratar om, samt hela sammandraget, från derbysegern:

 

Se även förra veckans intervju, där Emma sammanfattade både lagets och sitt egna 2019:

 

Klicka här för att förnya ditt säsongskort för 2020!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS