Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 5

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I Årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Varje person får en lucka var dit de valt en bild – den starkaste upplevelsen, den mest talande bilden för 2019, eller kort och gott den snyggaste bilden från det grönvita året. Denna gång är det fotograf Therese Back som väljer sin favoritbild från året.

 


Foto: Therese Back

 

“Efter lite velande fram och tillbaka valde jag min bild från Vladimir Rodićs målfirande efter 1-0 i derbyt hemma mot AIK nu i höstas. Denna bild är speciell för mig, delvis för att jag tycker den visar årets Bajen – full fart framåt, men även för att den illustrerar sekunderna efter det viktiga ledningsmålet i den prestigefyllda matchen i slutet på säsongen. Jag minns hur glad jag blev av det målet, som ett riktigt lyckorus som gick från topp till tå. Jag som fotograf ska ju egentligen inte visa känslor under matcher när jag jobbar, jag tror att jag brukar vara ganska bra på att dölja mina känslor, men i den stunden var det svårt att hålla tillbaka glädjen.”

Therese Back är frilansfotograf och jobbar på de flesta av Hammarbys matcher i Allsvenskan och Elitettan. Se mer av Thereses bilder på hennes instagram @tbackfoto

 

 

Se sammandraget – inklusive Vladimir Rodic båda mål – nedan.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS