Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 7

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I Årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Varje person får en lucka var dit de valt en bild – den starkaste upplevelsen, den mest talande bilden för 2019, eller kort och gott den snyggaste bilden från det grönvita året. Denna gång är turen kommen till vinnaren av Årets mål, Emilia Larsson.

 

Foto: Marcus Bolldén / Hammarby Fotboll

 

Emilia Larsson

“Jag skulle kunna välja så många bilder från detta året som har betytt extra mycket för mig som spelare men också för laget. Men jag har valt denna bild, den betyder mycket för mig på många olika sätt! 

 

Det är många känslor och tankar som bubblar upp när jag ser eller tänker tillbaka på den här matchen. Det tror jag alla vi som spelade kan intyga om. För mig är denna bild speciell på så sätt att min mamma betyder väldigt mycket för mig, och att jag fick chansen att spela med min mammas namn på ryggen på Mors dag var väldigt speciellt. Min mamma är för mig en förebild på så många sätt. Att jag då fick gör mål framför mamma, min familj och all publik på Hammarby IP den dagen är något jag kommer ta med mig för resten av min fotbollskarriär! 

 

TACK Kanalplan, TACK mamma och alla ni som kom och stöttade oss i år, vi ses 2020!”

 

För ett par veckor stod det klart att Emilia förlängde avtalet med Bajen över säsongen 2021. Läs mer här

 

Här kan du se hela sammandraget, med Emilias 3-0-mål, från storsegern över Sundsvalls DFF på Mors dag:

 

 

Klicka här för att förnya ditt säsongskort för 2020!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS