ANNONS

Julkalendern: Bästa bilderna från året - lucka 8

Av Redaktionen, Publicerat för 9 månader sedan.

I Årets julkalender väljer spelare, ledare, folk i och runt klubben – och inte minst de fotografer vi samarbetar med – en favoritbild var från säsongen som gick. Varje person får en lucka var dit de valt en bild – den starkaste upplevelsen, den mest talande bilden för 2019, eller kort och gott den snyggaste bilden från det grönvita året. Denna gång är det Pernilla Olsson – ordförande för Supportrarnas matchprogram – som berättar om sin favoritbild från året.

 

 

 

“Det är här mitt matchdagsgäng. På vår plats. Min matchrutin startar på den här platsen. Med de här fina vännerna. Vi står alltid där framför björken i gången fram till arenan.

Förmodligen är det stället där det alltid blåser mest men platsen lämpar sig synnerligen för uppgiften:

Matchprogramssälj.

 

Sedan drygt tio år tillbaka ingår det i min matchrutin att sälja program. Ett program gjort av oss supportrar för alla er supportrar som också går på matcherna. Nästa säsong gör vi vårt tvåhundrade nummer och jag har varit med från början.

Vår organisation har vuxit. I dag är vi runt 30 personer som är engagerade. Vi har otroligt roligt tillsammans och väldigt få personer slutar. Många har varit med länge.

 

Redaktör Magnus Hagström pratar ofta om hammarbyismen. Denna stora rörelse av människor som på väldigt olika sätt är engagerade för den grönvita fanan. Ett fenomen värt att belysa och beundra. Sätten man kan bidra är många. Sammanhållningen, gemenskapen och drivet.

Vårt bidrag är att vi gör matchprogrammet till er. Vi är en del av hammarbyismen. Vi står där under björken i ur och skur med förhoppningen att ni ska köpa och framförallt läsa.

På bilden ser ni Ulrika, Malin B, Jeppe Andersen och Malin W. Jag själv står bakom kameran. Kapten Andersen var avstängd men valde att komma förbi oss och signerade program en stund. Otroligt uppskattat!

 

Jag valde bilden för att kvinnorna där är några av mina viktigaste vänner. De där timmarna av programsälj är också chansen att ses i en annars rätt inrutad vardag. Det blir vårt vänhäng i vimlet. Väl inne på arenan sprids vi.

 

Nu har vi släppt vår Årskrönika. Summeringen av 2019. Den säljer vi inte under björken. Där finns vi bara under brinnande säsong.

Men du får gärna besöka www.supportrarnasmatchprogram.se
Där finns vår webshop.

 

Vi ses igen nästa år! Under den grönvita björken”. 

ANNONSER

Comments

comments