toggle menu

Julkalendern lucka 2 - Hammarby Friidrott

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I årets julkalender har vi bjudit in samtliga medlemsföreningar inom Hammarby IF att ta hand om varsin lucka, och nu har turen kommit till en av våra mest framgångsrika sektioner sett till SM-tecken – Hammarby Friidrott.

 

Friidrotten blev egen sektion inom Hammarby IF den 6 november 1998, och har i dag 1578 medlemmar. Längdhopparen Michel Tornéus är Hammarby Friidrotts kanske mest meriterade atlet, med sina nio SM-guld och innehavare av det nordiska rekordet på 8,44 meter.

 

Hemvisten är Enskede IP mitt i Bajenland, och det är här Hammarby Friidrott håller sin sommarfriidrottsskola varje år.

 

 

Vår sommarfriidrottsskola är något som varit otroligt populärt sedan premiären på 90-talet. Även under ”pandemiåren” har vi haft över 1000 deltagande barn varje sommar som fått prova på friidrott under härligt somriga förhållanden på Enskede IP. Många har efter sin sommarvecka fått upp ögonen för vår idrott och skaffat sig vänner för livet. 

 

 

Efter sommarlägret brukar vi alltid ha stora mängder med barn som snabbt vill börja i vår verksamhet, ofta så många så vi tyvärr inte har plats att få in alla.

Anmälan för 2022 kommer vi satsa på att öppna upp 15 mars och bor man som hyresgäst i Svenska Bostäder, Familjebostäder eller Stockholmshem så hoppas vi, som tidigare år, kunna erbjuda en stor rabatt!

 

 

Läs mer om Hammarby Friidrott på hammarbyfriidrott.se

 

Klicka här för att bli medlem i Hammarby Friidrott

 

Hammarby Friidrott på Facebook

 

Hammarby Friidrott på Instagram

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS