toggle menu

Julkalendern lucka 5 – Hammarby Bandy

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I årets julkalender har vi bjudit in samtliga medlemsföreningar inom Hammarby IF att ta hand om varsin lucka, och i den femte luckan har turen kommit till den tredje största Hammarbysektionen sett till medlemsantal – Hammarby Bandy. Medlemsföreningen vill passa på att slå ett extra slag för Bandyns dag den 15 januari och den speciella matchtröja som kommer användas då. 

 

 

Vi har annandagen då vi möter Sirius på ett fullsatt Zinkensdamms IP. Sedan möter vi Vänersborg tisdag den 30 december följt av att vi startar det nya året mot hemma Vetlanda söndag den 2 januari. Efter det lirar vi mot Bollnäs lördag den 8 januari. 

 

Men det vi vill lyfta lite extra är vår egen tradition ”Bandyns dag”. Då bjuder vi och våra samarbetspartners på entrén när vi ställs mot Broberg lördag den 15 januari klockan 15. Matchen till ära kommer vi ha en hyllningströja till Stockholm och Hammarby IF – det finaste vi vet. Se glimtar av tröjan i klippet nedan. Mer om dagen finns här.

 

 

Se herrarnas spelschema här. Biljetter till hemmamatcherna säkrar du via nortic.se.

 

 

Kort om damlaget

 

Hammarbys unga talangfulla damlag siktar högt men också långsiktigt. Säsongen 21/22 hoppas man åter vara ett av topplagen i Damallsvenskan. På sikt är målet att återta en plats i Elitserien. Med sin fartfyllda bandy hoppas damlaget också att fortsatt kunna locka publik. Det är en skön sjungande och lojal skara som kommer på matcherna. Otroligt peppande för tjejerna på isen och Hammarbygemenskap när den är som bäst.

 

På hemmamatcherna är alla välkomna till klubbrummet i halvtid där man kan värma sig med kaffe och klassisk bandykaka med mera.

 

För den som vill stötta laget ekonomiskt, går det bra att swisha ett bidrag på 072-333 19 90 (lagledare Anders Malmqvist) så går pengarna in på damlagets konto och används oavkortat till lagets behov av material, träning och cup/matchspel. Stort tack!

 

Hemmaarena: Gubbängens skridsko- och bandyhall.

 

Se damernas spelschema här.

 

 

Följ Hammarby Bandy på sociala medier

 

Facebook
Instagram
Twitter

 

 

Bli medlem

 

Med sina närmre 1000 medlemmar är bandyn den tredje största HIF-sektionen efter fotbollen och friidrotten. Klicka här för att läsa mer om hur du blir medlem.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS