toggle menu

Just idag – Imad Khalili om nya rollen som huvudtränare för HTFF

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Just idag gästar Imad Khalili och berättar om nya uppdraget som huvudtränare för HTFF, Joel Nilsson berättar om första dagarna på lägret, Johan Lager tar oss igenom damernas försäsong och fönster och Christopher Moen från vårt futsallag berättar om säsongen än så länge.

 

Imad Khalili blev under veckan klar som ny huvudtränare för HTFF. I veckans poddavsnitt ger han sin syn på rollen, laget, förväntningarna och hur samarbetet med A-laget kommer att se ut. Föregående tränare Nenad Djordjević går därmed i motsatt riktning och blir ny assisterande tränare för A-laget. 

 

– Jag vill ta det till nästa steg och fortsätta med talangerna här. Jag tycker att HTFF är ett perfekt steg. Jag lämnade en förfrågan. Jag vet att Nenad ville komma upp till A-laget och då kände jag att det var läge att testa på detta, säger Imad Khalili i intervjun. 

 

– Precis som vi vill utveckla våra spelare vill vi också utveckla våra ledare. Imad är bra på den individuella biten och får nu huvudansvaret för HTFF, samtidigt som han går tränarutbildning. Nenad blir assisterande tränare till A-laget, där han kommer att bidra med stor internationell erfarenhet. Jag ser oss som en stor organisation med två lag, där vi jobbar mycket över gränserna. Imad kommer fortfarande vara delaktig i A-lagets arbete och Nenad kommer att fortsätta bidra till HTFF, säger Jesper Jansson. 

 

Lyssna på hela intervjun med Imad Khalili i det senaste avsnittet av Just idag! 

 

Ladda ner Just idag på

Itunes

Spotify

Podspace

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS