toggle menu

Kathrine Larsen till Brøndby efter uppehållet

Av Redaktionen, Publicerat för 11 månader sedan.

29-åriga målvakten Kathrine Larsen lämnar HIF när hennes kontrakt går ut i sommar. Larsen, som värvades på ett korttidskontrakt i slutet av februari då Anna Tamminen stod inför en operation, vaktade Bajenburen under cupspelet som ju sånär gav en finalplats. Det blev också två seriematcher för danskan, som nu vänder hem till Brøndby IF. – Jag har blivit Hammarbyfan och kommer fortsätta följa laget, säger hon.

 

 

Hammarby Fotbolls sportchef Johan Lager:
– Larsen togs in för att täcka upp för Tamminen. Vi är supernöjda med Kathrine, vi fick allt jag förväntade mig och önskar henne lycka till.

 

 

Kathrine Larsen:
– Det har varit ett lärorikt halvår och jag är tacksam för min korta tid i klubben. Jag har blivit Hammarbyfan och kommer fortsätta följa laget och heja på dem. Det är en grupp fantastiska människor, både på och utanför planen. Speciellt måste jag nämna keepergruppen och träningarna med ”Fia”, Anna och Hannah. Alla spelare, tränare, sjukgymnaster, lagledare – ja, alla runt laget ska ha ett stort tack!

– Det ska definitivt också supportrarna ha! Jag har aldrig upplevt ett så stort stöd, det har varit häftigt att vara en del av det. Just nu ligger mitt fokus på att ge 100 procent den sista tiden i klubben, så att vi kan avsluta vårsäsongen med två vinster.

 

 

Stort lycka till i BIF efter de avslutande Hammarbymatcherna, Kathrine!

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS