toggle menu

Kellond-Knight missar resten av säsongen – "Har varit en utmanande period"

Av Marcus Bolldén, Publicerat för 10 månader sedan.

Elise Kellond-Knight missar resten av den här säsongen efter en komplikation kring hennes tidigare korsbandsskada. Under tisdagen genomgick australiensiskan en lyckad operation och nu väntar en ny rehabperiod inför nästa säsong. 

 

Den 3 juli i somras var Elise tillbaka på planen när hon äntrade Hammarby IP:s matta hemma mot Vittsjö. Det blev dock årets enda framträdande i den grönvita återkomsten då det nu står klart att säsongen är över för 31-åringen. Det var under sommarens olympiska spel som de nya besvären i knäet började uppstå. Väl åter på hemmaplan togs det sedan vidare och en ny operation bokades in.

 

– Jag är självklart väldigt besviken över att missa resten av säsongen med en så pass komplicerad skada. Senaste tiden har varit en väldigt utmanade period då diagnosen inte var den enklaste. Jag är dock otroligt tacksam för allt stöd klubben gett mig och som snabbt tog kontakt med de bästa läkarna inom ämnet. Vi är alla säkra på att jag kommer vara tillbaka i den grönvita tröjan i fullt slag nästa säsong, säger “KK”. 

 

– Det är såklart tråkigt att inte Elise kan vara med på planen och bidra i höst som vi hoppats på, men vi är glada över att problemet nu är åtgärdat och hoppas nu på en snabb och bra rehabperiod. Vi ser fram emot att ha Elise tillbaka på planen igen 2022!, säger sportchef Johan Lager.

 

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS