toggle menu

Kelly Conheeney till Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby förstärker truppen ytterligare inför stundande damallsvenska med den amerikanska mittfältaren Kelly Conheeney. Kelly anlände i veckan och har redan börjat träna med laget.

 

27-årige Kelly Conheeney är bördig från New Jersey i USA, och kommer närmast från Houston Dash i den amerikanska proffsligan NWSL. Nu lämnar hon alltså sitt hemland för spel i Hammarby.

– Jag blev glad när Hammarby kontaktade mig och jag ser nu fram emot att göra allt jag kan för att bidra till klubben med mitt spel, säger hon.

 

Sin första NWSL-match gjorde hon för Sky Blue FC, och krönte debuten med att sätta det avgörande målet. Kelly, som redan börjat träna med laget på Hammarby IP, har nu skrivit på ett ettårsavtal med Bajen, och hon kommer att bära nummer 24 under säsongen.

– Med Kelly i laget får vi in ytterligare alternativ på mittfältet och vi tror hon kommer att bidra till lagets framgångar, säger sportchef Johan Lager.

 

Själva övergången för Kelly Conheeney är klar, men ännu är inte arbetstillståndet utfärdat. Samtliga handlingar är överlämnade till Migrationsverket och Hammarbys förhoppning är att ärendet är färdigbehandlat till den damallsvenska premiären den 14 april.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS