toggle menu

ANNONS

Kennedy förlänger med Hammarby – ”Det känns otroligt skönt”

Av Axel Pershagen, Publicerat för 5 år sedan.

Kennedy Bakircioglu förlänger sitt avtal med Hammarby. Säsongen 2018 blir därmed Kennedys tolfte och sista i den grönvita tröjan.

– Det känns helt rätt. Jag brinner fortfarande för det här och ser fram emot ett år till i Bajen, säger han.

 

 

Det blir ett år till för Kennedy Bakircioglu i Hammarby. Klubben och Kennedy är överens om att förlänga avtalet med ett år och 2018 blir mittfältarens sista.

– Jag älskar den här föreningen och så länge jag känner att jag kan bidra kommer jag att göra det. Det känns skönt att den här frågan är avklarad nu. Jag förstår att många har väntat på ett besked och nu kan vi fokusera att avsluta den här säsongen så starkt som möjligt och sedan satsa allt på att 2018 ska bli riktigt bra.

 

Det fanns inte en tanke på att sluta?

– Jag har fått så mycket kärlek av fansen att det känns bra att avsluta på rätt sätt. Nu vet alla att det blir mitt sista år 2018 och jag kommer njuta av varje sekund och göra allt för att hjälpa laget att blir ännu bättre. Jag brinner fortfarande enormt och känner att jag kan vara till stor nytta för Hammarby på flera plan, säger han.

 

Sportchefen Jesper Jansson berättar hur klubben resonerat:

– Vi är väldigt glada att få ha Kennedy i klubben ytterligare ett år. Han har levererat fina prestationer på planen i år när han har kommit in, och han har accepterat den roll han fått i år, och bidrar med att göra de andra bättre. Med den omsättning på spelare vi har haft den här säsongen är det också viktigt att vi har någon som bidrar med en stark Hammarbyidentitet i truppen, och i den rollen finns det ju ingen bättre än Kennedy, säger han.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS