toggle menu

Köp cupfinalprogrammet – försäljning på Söder redan på fredagen!

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Det börjar bli en trevlig vana för oss hammarbyare att spela cupfinal på försommaren. Liksom till tidigare finaler har Supportrarnas Matchprogram förstås tagit fram ett matchprogram. Denna 36-sidiga utgåva kan du förstås köpa på tisdag, men också redan på fredagen. Försäljning sker såväl på Medborgarplatsen och på 69:an Spel & Tobak på Götgatan, som vid kvällens hemmamöte med IFK Norrköping på Hammarby IP. Läs mer om innehållet nedan!

 

För tredje året i rad spelar Hammarby final i Svenska cupen. Efter två säsonger med herrarna i final är det nu damernas år. Till titelmatchen den 6 juni har Supportrarnas Matchprogram producerat ett högklassigt nummer.

 

– Vi utlovar riktigt bra läsning! Vad sägs om intervjupersoner som Madelen Janogy, Julia Roddar, Pia Sundhage och Lilie Persson? Dessutom ett påkostat omslag som du vill ha hemma i hyllan, säger Martin Ridderstolpe som varit redaktör för programmet.

 

Finalprogrammet innehåller givetvis också ordinarie inslag som matchstatistik, spelarfakta, bortalagskoll, ett quiz med mera.

 

Matchprogrammet landar hos oss flera dagar innan tisdagens avspark på Nya Söderstadion. Det gör det möjligt att införskaffa finalnumret redan under helgen, säger Ridderstolpe.

 

Finalprogrammet omfattar 32 sidor Hammarbyläsning och kostar 50 kronor.
Från fredag eftermiddag kommer programmet att finnas till försäljning på 69:an Spel & Tobak på Götgatan. Matchprogrammet kommer också att ha säljare på plats vid Hammarby-Norrköping på Kanalplan under fredagskvällen.
Givetvis finns våra säljare också ute på tisdag kring arenan. Den som vill ha programmet hem i brevlådan kan beställa det genom Supportrarnas Matchprograms webbshop (med leverans efter cupfinalen).

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS