toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot AIK!

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

När vi nu äntligen får spela en allsvensk herrmatch igen utan publikrestriktioner så är Bajenland på tårna och fyller Nya Söderstadion. Även Supportrarnas Matchprogram är på alerten och har påpassligt intervjuat den som utsetts till ny lagkapten, Darijan Bojanic. Darijan pratar varmt om “den där öppnande passningen” som ju är hans specialitet och hur bra han tycker samarbetet med Mohanad Jeahze blivit.

 

Vältajmat också med ett uppslag som hyllar SM-guldet för 20 år sedan – Sören Cratz ger sina minnesbilder tillsammans med sköna nostalgifoton. Motståndarpresentationen görs denna gång i form av en intervju med AIK:s assisterande tränare Andreas Janmyr, som även jobbat med landslagen på ungdomsnivå och scoutat damfotboll åt förbundskaptenen Peter Gerhardsson. Programmets serie om klubbens hemmaarenor fortsätter med Johanneshovs IP, anläggningen som så småningom transformerades till Söderstadion och som betytt enormt mycket för Hammarbys starka etablering i Söderort.

 

Mer läsning: läget för filmprojektet Gröna Linjen som vill visa bilden av hur brokigt supporterskapet till Hammarby är genom ett antal personer i Söderort, blänkare om en radiodokumentär med en Bajensupporters gripande livsöde i fokus, aktuellt om Hammarbys elitserielag i bowling. Dessutom fint bilduppslag från den fantastiska dagen då Bajen utklassade AIK  i Damallsvenskan inför rekordpublik.

 

– Av naturliga skäl är ett matchprogram sig ganska likt från gång till gång. Vissa saker måste bara vara med, men jag tycker ändå att vi får in en bredd i materialet. Med 32 sidor finns utrymme att ta med sådant som inte är självklart, säger redaktör Magnus Hagström.

 

– Kvalitén kan också synas i det lilla. Målet är att läsaren ska känna att vi har omsorg även i detaljerna. Ett exempel denna gång är en notis där vi berättar att Hammarby denna säsong gått om GAIS i den allsvenska maratontabellen, berättar han.

 

 

Programmet säljs utanför arenan – och om ryktena om att det blir supportermarsch från Medborgarplatsen stämmer, så kommer man att sälja där också. Eventuellt också på den öppna träningen på Årsta IP under lördagen. Som vanligt även på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69, från fredag eftermiddag.

 

Flera möjligheter att köpa programmet “live” alltså – men för den som föredrar att få det hemskickat i brevlådan så går det att beställa i Matchprogrammets webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS