toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot BK Häcken!

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Återstart i Allsvenskan innebär givetvis nytt nummer av Supportrarnas Matchprogram. Inför matchen mot Häcken ger man ut ett 40-sidigt program där huvudnumret denna gång är en intervju med Dennis Collander.
 

 
– De unga talangerna i Bajen stormar fram och visa av de senaste erfarenheterna känner vi att det gäller att hugga dem i tid… – huxflux har de nått en sådan nivå att de blivit intressanta för klubbar i större ligor, säger Matchprogrammets redaktör Magnus Hagström och fortsätter:
 
– Under en säsong ger vi ut 15 allsvenska program och ytterligare några till olika cupmatcher. Det innebär att vi under året hinner göra spelarintervjuer med majoriteten av dem som syns på planen. Det vi strävar efter är att få göra en huvudintervju när spelaren känns extra aktuell och het. I det här fallet har vi fått en intressant intervju med en spelare som håller på att etablera sig på den höga nivå där Hammarby befinner sig just nu. Förra säsongen var han som 19-åring ordinarie i Örebro SK som till slut åkte ut, nu kommer vi troligen att få se honom växla upp ytterligare. Hammarbypubliken har fått se några stjärnor födas framför sina ögon de senaste åren, för oss som gör Matchprogrammet känns det bra när vi är med på resan från början. Och apropå det så har vi även en intervju med Mayckel Lahdo denna gång där vi summerar hans Hammarbytid.
 

Alla som läser programmet vet att det finns några stående inslag, som är ganska självklara i ett matchprogram. Sådant som laguppställningar, statistik och intervju med bortalagets tränare. Men ni brukar alltid också ha lite stoff av annan karaktär. Vad bjuds denna gång?
 
– Roligt att ni uppmärksammar de “övriga” delarna av programmet! I Häckenprogrammet har vi en intervju med författaren och Bajenprofilen Lasse Anrell som kommit ut med en tredje version av sin supporterbetraktelse “Skaffa dig ett liv”. Det är rätt fascinerande hur mycket kultur det finns i Hammarby och som visar sig i bokutgivningar, filmprojekt, poddar, twitterkonton och på andra sätt. Vi gillar att se Hammarby spela fotboll men tycker också att allt det andra som gör Hammarby är värt att lyfta fram. Den aktuella fotbollsmatchen kommer alltid att vara nr 1 i programmet men på 40 sidor finns plats för mycket annat också. Den historiska serien tittar denna gång på mötet Hammarby – Häcken 2001, en klassisk regnmatch från säsongen då vi vann guld och där Erland Hellström målvaktsdebuterade.
 

 
Programmet Hammarby – Häcken köper du av säljarna utanför arenan, 40 kr swish eller kontant. Programmet finns också på 69:ans Spel & Tobak och kan beställas i Matchprogrammets webbshop.

ANNONSER

Comments

comments