toggle menu

Köp matchprogrammet mot dom blårandiga!

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

För andra gången i år har Supportrarnas Matchprogram nöjet att kunna presentera ett program till Bajens Europajagande damer. Ingen kan ha missat att det är ett derby mot Djurgården på Tele2 Arena på söndag klockan 15 – och självklart ska du gå till matchen med matchprogrammet i näven.

 

32 sidor ligger programmet på och 40 spänn är priset. I matchprogrammet finns det du behöver inför derbyt. Intervjuer med Emma Jansson och de tre förstärkningarna Simone Boye Sørensen, Elise Kellond-Knight och Jonna Andersson. Vi får en inblick i andra Hammarbyföreningars olika lag och ett snack med supporterinitiativet ”Bajens Tjejtjusare”. Dessutom många fina bilder – bland annat en lagbild att hänga upp på hedersplats.

 

– Sen får vi inte glömma vårt statistikorakel Harald, som både har koll på alla siffror och har gjort den stora trippelintevjun, säger redaktören Benjamin Thorén.

 

Programmet köps i arenagången eller på torget framför arenan. Man kommer även ha säljare på Södermalm innan matchen. Vill du köpa programmet tidigare än matchdag, så kan du redan på fredagen hitta det på 69:ans tobaksaffär på Götgatan 69. Det går även att få programmet hemskickat. Då gör man en beställning i Matchprogrammets webbshop.

ANNONSER

Comments

comments