toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot ”Giffarna”

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Likt Asterix och hans galler håller Supportrarnas Matchprogram ställningarna i en tid när majoriteten av de allsvenska klubbarna upphört med ett tryckt matchprogram. Hos Hammarby funkar det som blivit för omständligt att hålla på med hos konkurrenterna. Till matchen mot GIF Sundsvall har SMP tagit fram en 40-sidig publikation med material som inte publiceras på andra håll.
 
 
– Vi var nyligen i kontakt med Millwall FC med anledning av träningsmatchen på The Den och de berättade att klubben till denna säsong upphör med sitt tryckta matchprogram. Det är inte aktuellt för oss, vi anser att tillräckligt många på Hammarbys läktare är intresserade och att det är värt att fortsätta, säger Matchprogrammets redaktör Magnus Hagström.
 
 
Det nya numret innehåller en fin intervju med Davor Blazevic som bland annat pratar hur han anpassat sig till tränarens filosofi när det gäller spel med fötterna, om att läsa Hemingway och att studera vid sidan av fotbollen. Programmet har också gjort en uppföljning av mötet med Millwall och har en text om vart den klubben är på väg. Bortatränarintervjun tar pulsen på nye huvudtränaren Brian Clarhaut som fick ta över då ordinarie tränaren entledigades efter en lång period av dåliga resultat. Serien med historiska och lite udda matcher har tittat närmare på mötet Hammarby-GIF Sundsvall 2018 då en trygg 4-0-ledning för Hammarby förvandlades till 4-3 och en rejält stressig avslutning. Man har också kollat in läget för damlaget inför återstarten. På de 40 sidorna ryms också ett quiz, supporterpanel och enkät, texter om kommande Bajenevenemang som Midnattsloppet, allsång på Mosebacke och Bajen Fans Cup i fotboll, illustration av “salta Bajen”, statistik, porträttgalleri, laguppställningar.
 
 
Programmet säljs runt arenan, på 69:ans Spel & Tobak och vid supporterinitiativet “Party in the Park”. Den som vill ha de hemskickat gör en beställning i Matchprogrammets webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS