ANNONS

Köp matchprogrammet till hemmamötet med Lech Poznań!

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Witamy Lecha Poznań na Nya Söderstadion! Så lyder de första orden i Supportrarnas Matchprograms utgåva till möte med Lech Poznan i kvalomgång 2 till Europa League. Översatt betyder det: Vi välkomnar Lech Poznań till Nya Söderstadion! Gänget bakom Supportrarnas Matchprogram fortsätter alltså att ge ut program till Europamatcherna, trots att publiken är hänvisad till teveskärmar och inte tillåts vara på plats. Beställ ditt exemplar i dag för att ha det i handen till onsdagens match i UEFA Europa League!

 

I programmet till mötet med Lech Poznań finns, förutom välkomsthälsningen på polska, också en rejäl presentation av klubben (på svenska!). Michal Wolski har synat klubbens senare historia och berättar hur den blev en stabil toppklubb i den polska fotbollen, bland annat genom en sammanslagning med en mindre, men mer välskött förening.

 

Vidare bjuder på programmet på en färsk intervju med hete Aron Jóhannsson, som är en av spelarna i truppen med mest erfarenhet av europeiskt cupspel. En tablå över aktuella matcher i kvalomgången med kommande lottning finns också, samt genomgång av Hammarbys cuphistorik. Dessutom ett bildsvep från senaste cuptriumfen mot Puskas Akademia.

 

Beställ programmet i Supportrarnas Matchprograms webbshop, eller köp det i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69.

ANNONSER

Comments

comments