toggle menu

Köp matchprogrammet vid premiären mot Vittsjö!

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Till damlagets premiär på söndag har Supportrarnas Matchprogram tagit fram ett programblad. Vi frågade redaktör Magnus Hagström varför man gör denna satsning, och fick också veta lite grann om innehållet.

 

– Hammarby var en gång i tiden en av pionjärerna när det gäller damfotboll och i dag går Bajen också i bräschen, bland annat genom ett supporterengagemang som inte synts i andra klubbar. På våra matcher kan man se tifon och många reser ut i landet för att stötta laget på bortaplan. Vi som jobbar med Matchprogrammet ser oss som en del av Hammarbys supporterrörelse och vi vill bidra till kulturen kring klubben genom att göra det vi är bra på. Och premiären är ett bra tillfälle att ge ut ett program, konstaterar “Maggan”.

 

Vad innehåller då programmet till matchen Hammarby-Vittsjö?
– Framför allt har vi en fin presentation av nya fixstjärnan Maika Hamano. Genom en av våra kontakter kunde vi intervjua henne på hennes eget språk. I programmet finns också en analys av Damallsvenskan 2023, vi går igenom hur det ser ut hos de tänkta toppkandidaterna. Och så har vi haft ett bra snack med motståndarklubben Vittsjö GIK som är en rätt intressant företeelse. Med ett underlag på 1800 personer i samhället är man med och konkurrerar på hög allsvensk nivå.

 

 

Programmet kostar 20 kr och köps kontant eller via Swish till 1234 1817 98, av säljarna utanför arenan. Det finns också att köpa i 69:ans Spel & Tobak från fredag eftermiddag. Den som vill ha programmet hemskickat kan köpa det i Matchprogrammets webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS