toggle menu

ANNONS

Ladda upp inför finalen med 60-sidigt matchprogram!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Förra året vid den här tiden, mitt under pandemin, chansade Supportrarnas Matchprogram med att ge ut ett 60-sidigt program inför cupfinalen mot Häcken, trots att nästan ingen fick gå på matchen. Det blev succé. Och självklart är det dags för en uppföljning i år.

 

Precis som förra årets cupfinalprogram, innehåller det här en bred grund till finalmatchen, med allsköns statistik om de bägge lagen.

 

– Jag hoppas att den som brukar köpa matchprogrammen, och i synnerhet förra årets cupfinalprogram, kommer att tycka att det är kul och varierad läsning och värt att spendera 60 spänn på, säger matchprogrammets redaktör Benjamin Thorén.

 

Supportrarnas Matchprogram är inne på sin 15:e säsong och har utvecklats och förfinats genom åren. Den trogne läsaren kommer att känna igen mycket i årets cupfinalprogram. Presentationen av trupperna, spelarstatistik och huvudintervjun som den här gången är med Gustav Ludwigson.

 

– Men en del saker är lite annorlunda, säger Benjamin. Dels är en cupfinal en annan typ av helt avgörande match, dels har vi hela 60 sidor att fylla med olika aspekter på den här speciella matchen.

 

– Bland annat ger vår medarbetare Tommy Fagerberg sin bild av förra årets finaldag. Och i och med att Bajen har en ganska risig statistik mot Malmö FF historiskt, så har Emil Annetorp istället listat en rad matcher som vi verkligen vill minnas. Dessutom så har vi bjudit in de två författarna Jesper Tillberg (Hammarby) och Torbjörn Flygt (MFF) på ett samtal om supporterskap, cupfinalen och klubbidentitet.

 

Matchprogrammet innehåller också några faktabitar. Till exempel en artikel om hur Nya Söderstadion bevattnas och hur ett fotbollslag ökar sina chanser att vinna en straffsparkstävling.

 

 

Cupfinalprogrammet kostar alltså 60 kronor och ingår tyvärr inte i prenumerationen. Men det är garanterat väl investerade pengar. Programförsäljarna kommer att finnas på Södermalm under matchdagen, liksom vid bussmottagningen runt Bolidenplan och på de vanliga ställena kring Nya Söderstadion. Matchprogrammet kan också köpas i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan och i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS