toggle menu

ANNONS

Lyckad operation för Abbe Khalili

Av Redaktionen, Publicerat för 2 dagar sedan.

I förra veckan opererades Abbe Khalili för sitt knäbesvär, vilket blev ett lyckat ingrepp. Mittfältaren är redan igång med sin rehabträning, men kommer inte kunna spela i årets två återstående matcher. 

  

Abbe Khalili har besvärats av sitt knä under hela säsongen, och under hösten har irritationen i knät stegrats vilket gjorde att Abbe tillsammans med Hammarbys medicinska team bestämde sig för att rehabträna initialt, innan man beslutade för ett ingrepp i knät. 

 

– Operationen gick bra. De gick in och skrapade bort sådant som inte skulle vara där. Nu blir det rehabträning en tid, och jag siktar på att komma tillbaka till försäsongsträningen för att bygga upp mig ordentligt, säger Abbe. 

  

När det gäller skadeläget i övrigt är ytterligare tre spelare just nu i rehabträning. Jón Gudni Fjóluson följer sin plan för att komma tillbaka efter korsbandsskadan, vilken alltså kräver en längre tids rehab. Även Filston Mawana  är i rehab på grund av en översträckning av knät som skedde i samband  med träning för två veckor sedan. 

 

Mohanad Jeahze, som stukade foten kraftigt i Iraks VM-kvalmatch mot Sydkorea, är närmast spel, men det är ännu oklart när han kan gå för fullt. 

 

– Mohanads fot ser bättre ut. Vi tar det dag för dag och ser hur det utvecklar sig inför söndagens match, säger Hammarbys naprapat Ludvig Axelsson.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments