toggle menu

Madelen Janogy månadens spelare i OBOS Damallsvenskan

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

Med fem mål och tre framspelningar på åtta vårmatcher i ryggen har utmärkelsen Månadens Spelare i OBOS Damallsvenskan gått till poängligaledaren Madelen Janogy. Prissumman på 10 000 kronor från huvudsponsorn Svenska Spel går till Samhällsmatchen. 

 

 

– Det känns ju fantastiskt kul och det visar på att både jag och laget gör något bra. Jag har kommit till en klubb som verkligen satsar och som har fått till det. Det har varit väldigt enkelt att komma in i både laget och spelsättet, och jag tycker att det passar mig väldigt bra. Sedan är det ju väldigt enkelt att spela fotboll när det går bra och alla gör det de ska. Det känns som att hela laget har fått ett flyt, säger Madelen.

 

“Hejapriset” på 10 000 kronor går till Hammarby Fotbolls CSR-initiativ Samhällsmatchen.
– Vi har jobbat med de här frågorna i ganska många år vilket inneburit att vi skapat bra relationer med människorna som bor i de här områdena, och det är väl egentligen först då man kan få till en positiv förändring. Man morsar på varandra, man hejar på varandra, man tilltalar varandra vid namn och inget annat. Och tar man Skärholmen som område har vi verkat där i sju, åtta år. Med det sagt, Hammarby Fotboll är en stor aktör i södra Stockholm och vi vill bara fortsätta växa och det hoppas jag att vi kan göra, säger CSR-ansvarige Abel Abraham.

 

Stort grattis, “Madde”!

 

Utmärkelsen utses av en jury bestående av seriens lagkaptener, representanter från media samt ligapartners. 

 

 

 

 

Läs mer på obosdamallsvenskan.se.

 

Besök Samhällsmatchens hemsida.

 

 

Foto överst: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments