Marginalen Bank blir officiell partner till damlaget

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Marginalen Bank och Bajen har haft ett nära samarbete under flera år. Nu tas nästa steg, där samarbetet utökas till att även omfatta damfotbollen. – Fantastiskt roligt att Marginalen även väljer att gå in som officiell partner till damlaget. Vårt kommersiella samarbete är väldigt givande och något vi ser långsiktigt på, säger Erik Sundin, Key Account Manager hos Hammarby Fotboll.

 

Erik Sundin, Hammarby Fotboll:
– Jag tycker det är fantastiskt roligt att Marginalen även väljer att gå in som officiell partner till damlaget. Detta visar att vårt kommersiella samarbete i dag är väldigt givande, och att detta är något vi ser långsiktigt på. Marginalen Bank tillför en spännande och intressant produkt i form av ”Hammarbykortet”, som ger pengar tillbaka till klubben och ett förmånligt bonusprogram till våra supportrar.

 

Marginalen Banks skäl till att stödja satsningen på ett gemensamt Hammarby, där alla ska få samma träningsmöjligheter och stöd, är att det ligger helt i linje med företagets värderingar. När fler unga flickor ges möjlighet att satsa på sin sport breddar vi fotbollen så att fler blir inkluderade. Detta ger flickor större möjligheter och det skapar fler kvinnliga förebilder. Tillsammans bidrar vi till ett samhällsutvecklande och aktiverande arbete, där alla kan spela fotboll på lika villkor.

 

Marginalen Banks chef för Privatbanken, Noel Cramer, om samarbetet:
Vi tycker att vårt samarbete med Hammarby Fotboll är mycket spännande. Det känns värdefullt att nu även kunna bidra till att ge Hammarbys damer möjligheter att utvecklas på samma villkor som männen. Klubben har en värdegrund och kultur som vi sympatiserar med. Vi ser fram emot att påbörja den här satsningen tillsammans med Hammarby Fotboll och önskar dem sportsliga framgångar!

 

Det här är Marginalen Bank:

 

Marginalen Bank är en annorlunda bank. Vi erbjuder enkla, konkurrenskraftiga produkter och tjänster till företagare och privatpersoner.

 

Vår uppfattning är att människor som lånar ut pengar till oss också ska ha bra ränta på sina pengar. Vi erbjuder därför konkurrenskraftiga sparkonton. Marginalen Bank erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi vill också att så många människor som möjligt ska få tillgång till enkla privatlån och att det ska vara möjligt att göra en ekonomisk omstart i livet.

 

Marginalen Bank erbjuder också privatpersoner kreditkort med vassa försäkringar och poängsystem. Hammarbykortet är ett av dessa förmånliga kort. Kortet är anpassat till Hammarbysupportrarnas behov. Som kortinnehavare bidrar man dessutom till klubbens och verksamhetens utveckling.

VM-Tele2-600x600
Synsam_mob1
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Boxbanner_Grill
Hammarby matchtröja Vår 2018-600x600-Swedish
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
Silja_hammarby_generic_600x600
Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
Kvadrat 600x600 Eventpaket
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square

ANNONSER

Comments

comments

Banner 600x600

ANNONS