toggle menu

ANNONS

Martí Cifuentes på plats i Hammarby

Av Love Gustafsson, Publicerat för 8 månader sedan.

Knappt två veckor har gått sedan Martí Cifuentes presenterades som Hammarbys huvudtränare, och nu är han på plats. På tisdagen leder han sitt första träningspass med Hammarbytruppen.

– Jag är väldigt glad över att äntligen vara här, säger Martí Cifuentes.

 

Hammarby är nu överens med Aalborg om att få över Martí Cifuentes före det att hans uppsägningstid med den danska klubben löpt ut. På måndagskvällen landade Cifuentes i Stockholm och fick en rundtur på sin nya arbetsplats.

 

– Det är skönt att Martí är på plats. Även om vi arbetat efter ett tidigare bestämt försäsongsupplägg under de här två veckorna så känns det som att det är nu det kör igång. Vi har jobbat för att få hit Martí så tidigt som möjligt, samtidigt som vi har haft full förståelse för Aalborgs situation. Nu är han här, och nu kan vi blicka framåt och sätta helheten inför årets säsong, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Martí Cifuentes påbörjar sitt arbete omgående. På tisdagsmorgonen möter han spelartruppen för första gången, och leder därefter sin första träning som Hammarbytränare.

 

– Jag är väldigt glad över att äntligen vara här, och jag ser fram att få börja jobba med mina nya kollegor och med spelarna. Det är alltid speciellt att möta en ny spelargrupp, och det är förstås viktigt att vi lär känna varandra nu, och det ska bli kul att börja arbetet på planen och sätta grunderna i vårt spel, säger Martí Cifuentes.

 

HTV-intervju med Martí Cifuentes följer senare under tisdagen.

 

Observera att tisdagens träning hålls på Tele2 Arena, och därför är stängd för allmänheten.

 

Foto: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS