toggle menu

ANNONS

Matchdag: Avspark 18.45 hemma mot FK Čukarički

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

I kväll ska den tredje kvalrundan till UEFA Europa Conference League avgöras, där Hammarby har ett 1-3-underläge att vända från förra veckans bortamöte med serbiska FK Čukarički. Avspark 18.45 på Tele2 Arena – här hittar du all information inför mötet.

 

För grönvitt avancemang krävs alltså seger med minst tre mål. Eftersom bortamålsregeln är borttagen väntar således förlängning vid tvåmålsledning för Bajen. Om det fortfarande inte är avgjort efter två förlängningskvartar blir det straffläggning. Vid playoff väntar antingen ungerska Ujpest eller schweiziska FC Basel.

 

Motståndare: FK Čukarički.
Plats: Tele2 Arena.
Avspark: 18.45.
Domare: Huvuddomare är Dennis Higler som assisteras av Rogier Honig och Charles Schaap. Fjärdedomare är Rob Dieperink.
Matchvärd: Huvudpartnern Limitado.

 

Här är samlad publikinformation för dig som ska se matchen på läktarplats. Vi vill framför allt be dig om att komma i tid, att undvika kollektivtrafik till och från match, att hålla avstånd – och att även på ett trevligt sätt påminna varandra att göra det på läktare och i gångar.

 

 

Matchen sänds hos Aftonbladet Plus

 

Du som inte har möjlighet att bevittna kvällens tillställning på plats kan se den hos Aftonbladet Plus. Sändningen drar igång kvarten innan (18.30). Har du inte Plus-abonnemang sedan tidigare tecknar du detta via länken nedan. Priset är 99 kronor och ger abonnemang över två månader. Det är utan bindningstid och kan sägas upp när du vill.

 

Klicka här för att komma till matchsidan för Hammarby – FK Čukarički.

 

 

Supportrarnas Matchprogram fyller 200!

 

Sedan 2008 har Hammarby Fotboll haft ett supporterdrivet matchprogram och i och med UECL-mötet med FK Čukarički ger man ut sitt 200:e program. Vi pejlade lite med programmets redaktör, Magnus Hagström, om de gångna åren, om framtiden och om vad vi bjuds på i det aktuella programmet. Läs hela texten här.

 

Förutom försäljning i och kring arenaområdet på matchdag kan du även lösa ditt exemplar till kvällens match hos 69:ans Spel & Tobak på Götgatan samt matchprogrammets egna webbshop.

 

 

HTV

 

Här Vladimir Rodic och Mohanad Jeahze om vad som krävs för att vända och avancera i kväll. “Vladi” berättar även hur det känns att vara tillbaka från sin coronasjukdom.

 

 

Hör tankarna hos Milos Milojevic och lagkapten Jeppe Andersen från onsdagens presskonferens.

 

 

Jón Gudni Fjóluson har goda förhoppningar inför kvällen. Och från helgens match mot “Blåvitt” finns mycket positivt att ta med – men nu ska bollen in också.

 

 

 

Matchtruppen

 

1. David Ousted
2. Simon Sandberg
5. Mohanad Jeahze
6. Darijan Bojanic
8. Jeppe Andersen
11. Vladimir Rodic
13. Mads Fenger
16. Gustav Ludwigson
17. Abbe Khalili
18. Filston Mawana
19. Jusef Erabi
20. David Accam
21. Astrit Selmani
23. Jón Gudni Fjóluson
24. Oliver Dovin
25. Davor Blazevic
27. Joe Mendes
29. Loué Bayere Junior
31. Aimar Sher
32. Aziz Mohammed Ouattara
33. Akinkunmi Amoo
42. Bjørn Paulsen
44. Williot Swedberg

 

I UEFA Europa Conference League är det tillåtet med upp till 23 spelare i matchtruppen.

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments