ANNONS

Matchdag: Avspark 19.00 mot Lech Poznan

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

I kväll är det dags för nästa runda för Hammarby i Europaspelet. Ungerska Puskás Akadémia är avklarat och nu kommer polska Lech Poznan på besök. Matchen sänds exklusivt av SportExpressen (via sportexpressenplay.se), som ju förvärvat rättigheten av Hammarby Fotboll. Mer om förutsättningarna finns nedan.

 

Precis som med ligaspelet skiljer sig upplägget kring kvalrundorna något jämfört med tidigare säsonger. Den främsta nyheten är såklart att kvalet spelas helt utan publik samt med enkelmöten istället för dubbelmöten, där lotten avgör vilket lag som spelar hemma. Med anledning av detta är även bortamålsregeln struken. Skulle resultatet vara oavgjort vid full tid gäller 2 x 15 minuter förlängning och sedan straffar.

 

Den nya fem bytes-regeln i seriespelet gäller inte i Europa-spelet, utan det är max tre tillåtna byten under ordinarie tid. Vid förlängning är det däremot grönt ljus för ett fjärde och sista byte.

 

Klicka här för att läsa mer samt se datum för samtliga kvalrundor.  

 

Hammarbys tränarteam har ännu inte tagit ut någon trupp till matchen. Den bruttotrupp som lämnats in till UEFA, med vissa på förhand kända skador strukna, går att läsa om här. Annars har den sportsliga ledningen valt att presentera matchtruppen tills startelvan presenteras en dryg timme innan avspark.

 

Matchprogrammet fortsätter med Europaprogram

 

Matchprogrammets redaktion fortsätter att producera och har även till den här matchen tagit fram ett program. Utöver det vill vi även påminna om det 68-sidiga Hammarbymagasin med fokus på hösten 1970 – då läktarsången gjorde sitt intåg i svensk fotboll via den grönvita ståplatsläktaren som släpptes nyligen.

 

Klicka här för att komma till deras webbshop.

 

 

 

Följ hela Europa-kvalet i SportExpressen Play

 

SportExpressen har alltså köpt rättigheten till hela kvalspelet, vilket inbringar viktiga pengar till Hammarby Fotboll i dessa tider. För att köpa och se kvällens match via sportexpressenplay.se klickar du dig in på den här länken och skaffar ett konto.

 

Därefter kan du välja att antingen köpa matchen enskilt som PPV (139 kronor) eller skaffa ett månadsabonnemang (299 kronor). Det är ingen bindningstid med abonnemanget och allt som sänds på plattformen ingår. Vid PPV-köp kan du antingen betala med betalkort eller via swish. För köp av abonnemang gäller endast betalkort.

 

Har du några tekniska funderingar? Kika gärna in på SportExpressen Plays vanliga frågor via länken här så kanske du hittar svaret. Om inte tas övriga frågor via mail på kontakt@staylive.se.  

 

Lös stödplåt

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar. Klicka här för att göra detta till kvällens kvalmatch. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st)

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments