toggle menu

ANNONS

Matchdag: Avspark 19.00 mot Varbergs BoIS

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Det är dags för den nittonde omgången av Allsvenskan, och Hammarby tar emot Varbergs BoIS på Tele2 Arena. Här hittar du nyttig info inför matchen samlad på samma ställe, inklusive matchtrupp, HTV-klipp, matchlänk med mera.

 

 

Omgång 19 av Allsvenskan

Motståndare: Varbergs BoIS
Plats: Tele2 Arena 
Avspark: 19.00. 
Domare: Huvuddomare Kristoffer Karlsson. Assisterande domare Christian Tennstedt och Daniel Wärnmark. Fjärdedomare är Erik Mattsson.
Matchvärd: Craft – som delar ut pris till Matchens Lirare.

 

Publikinfo

Publikkapaciteten är 10 003 åskådare. Vi vill framför allt be dig som har biljett om att komma i tid, att undvika kollektivtrafik till och från match, att hålla avstånd – och att även på ett trevligt sätt påminna varandra att göra det på läktare och i gångar. Matchen börjar 19.00 och entréerna öppnar 18.00. Här hittar du fullständig info.

 

Skaffa abonnemang hos discovery+ och stötta Bajen

 

 

 

HTV

Hör Astrit Selmani och Milos Milojevic inför mötet med Varbergs BoIS.

 

 

 

 

Motståndarkollen: Varbergs BoIS

Här tar vi en titt på vad som försiggått hos de åttondeplacerade hallänningarna sedan vårmötet i mitten av maj, som Hammarby ju vann med 3-1. Noterbar är Varbergs starka form – åtta raka allsvenska matcher utan förlust, och på sistone fyra trepoängare i följd. Klicka här för att läsa motståndarkollen inför kvällens match.

 

Köp matchprogrammet mot Varberg!

I samband med matchen mot Varbergs BoIS hälsar vi en gammal vän välkommen tillbaka. Efter ett långt corona-uppehåll gör nämligen Supportrarnas Matchprogram allsvensk comeback. Programmet har förvisso inte varit helt borta under den långa tiden med publikrestriktioner – till Europamatcherna och cupfinalen har matchprogramsgänget sett till att vi fått aktuell läsning. Men nu har maskineriet rullat igång igen även till de allsvenska matcherna. Och man ser ut att vara i gott slag, till Varbergsmötet bjuds vi ett gediget 32-sidigt program. Läs mer om innehållet på denna länk.

 

Matchtruppen

 

1. David Ousted
2. Simon Sandberg
4. Richard Magyar
6. Darijan Bojanic
7. Aljosa Matko
8. Jeppe Andersen
9. Paulinho
11. Vladimir Rodic
13. Mads Fenger
16. Gustav Ludwigson
17. Abbe Khalili
19. Jusef Erabi
21. Astrit Selmani
23. Jón Gudni Fjóluson
25. Davor Blazevic
33. Akinkunmi Amoo
42. Bjørn Paulsen
44. Williot Swedberg

 

Mer om truppläget här

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS