Matchdag: Avspark klockan 14.00 i Sandviken

Av Redaktionen, Publicerat för 2 dagar sedan.

I dag åker Bajen till Gästrikland för att ta sig an elvan i Elitettan, Sandviken, på VM-arenan. Det är således en tidig bortaretur efter storsegern på hemmaplan för tre veckor sedan som står på programmet. Nedan finner du matnyttig information inför matchen.

 

HTV: Pablo – “Vi ska fortsätta som hittills – och göra det ännu bättre”

 

Bajens huvudtränare Pablo Piñones-Arce är nöjd med lagets utveckling hittills, men kräver fortsatt full inställning i alla matcher. Om jobbet görs rätt kan laget slå alla i serien, menar han. Men då krävs det att alla kommer upp i nivå på alla träningar och vid alla matcher. Se intervjun nedan.

 

 

HTV: Sammandraget från förra omgången

 

Hammarby kryssade föregående helg för andra omgången i följd. Trots vändning från 0-1 till 2-1, blev matchen mot de rödsvarta från Västerort en missräkning, då de grönvita därefter släppte till en kvittering direkt på avspark. Närmre segern än två ribbträffar kom inte Bajen segern denna eftermiddag. Se sammandraget från 2-2 mot Brommapojkarna nedan.

 

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen.

 

Huvuddomare för dagen är Dennis Rönnblad från Bergshamra, som till sin hjälp har Katrin De Boer och Muhamud Noor Abdikasim som assisterande domare.

 

Dagens matchsponsor på bortaplan: Intersport.

 

Klicka här för att se tabelläget just nu samt kommande spelschema

 

Lös stödplåt

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar. Hittills har snart över 50 000 plåtar sålts, något vi är enormt tacksamma för! Klicka här för att göra detta inför dagen match. Det går även att skänka valfri summa via swish till nummer 123 155 64 71.

 

 

Följ Bajen via SportExpressen

För att följa Hammarbys säsong i Elitettan gäller sportexpressenplay.se – antingen med ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

Foto: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS