Matchdag: Avspark klockan 18.30 hemma mot Bollstanäs

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I kväll är Hammarby och Bollstanäs först ut i omgång elva av Elitettan – det tredje raka returmötet för grönvit del. För dryga månaden sedan skrevs segersiffrorna till 3-0 i Bajens favör borta på “Bipen”. Mer om förutsättningarna inför finns nedan.

 

Hammarby kommer till mötet med en tung 2-1-seger borta mot IFK Kalmar senast, när underläget i paus vändes på kort tid dryga kvarten in i andra halvlek. På de två platserna för direktuppflyttning ovan Bajens tredjeplats parkerar  fortsatt Morön BK och AIK. Tabellåttan tillika nykomlingen Bollstanäs vann stort senast hemma mot klara tabelljumbon Sunnanå SK med hela 6-0 och har endast en förlust de senaste fem matcherna.

 

HTV-intervju med assisterande tränare Ludvig Axelsson inför följer under förmiddagen.

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen.

 

Hanna Folkesson är den enda i grönvitt som riskerar avstängning i nästa omgång vid nästa gula kort.

 

Huvuddomare för dagen är Maral Mirzai Beni som till sin hjälp har Leonora Heimdahl och Gojko Jajic som assisterande domare.

 

Dagens matchvärd är Silja Line

 

Klicka här för att se tabelläget samt kommande spelschema

 

HTV: Se sammandraget från 3-0-segern i juli mot kvällens motstånd.

 

 

Lös stödplåt – tävla om signerad matchtröja

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Bollstanäs hemma. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan. 

 

 

För att följa Hammarbys säsong i Elitettan gäller sportexpressenplay.se – antingen med ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

Foto överst: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS