ANNONS

Matchdag - avspark mot Malmö FF 17.30

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

Dags för årets näst sista hemmamatch, och dagens gäster är Malmö FF. Här hittar du länk till Dplay-abonnemang, info inför matchen, inför matchen-intervjuer och länk till stödplåt. Du vet väl att du som köper stödplåt har chans att vinna en signerad matchtröja?

 

Dagens möte utgör omgång 28 i Allsvenskan. Malmö FF säkrade seriesegern i förra omgången, medan Hammarby alltjämt jagar en topptreplacering. Gästerna har drabbats av coronasmitta i truppen, och det är oklart vilka spelare som missar matchen på grund av detta. I Hammarbylägret är Alexander Kacaniklic tillbaka efter skada – Klicka här för att se den uttagna Hammarbytruppen

Taket till arenan kommer att vara stängt, detta då kallare väder drog in i slutet av veckan, och arenadriftaren beslutat att taket förblir stängt.

 

Dagens huvuddomare är Andreas Ekberg, assisterande domare är Mehmet Culum och Stefan Hallberg, och Fredrik Hansson är fjärdedomare. 

 

Dagens matchsponsor är: Grönsakshuset

 

 

Klicka här för att se tabelläget just nu samt kommande spelschema 

 

 

Se inför matchen-intervjuerna med Jeppe och Björklund här

 

 

 

Följ Hammarby via Dplay

Hammarbys samtliga allsvenska matcher sänds på Dplay – klicka här för att skaffa abonnemang, och samtidigt stötta Hammarby ekonomiskt.

 

 

Lös stödplåt och vinn signerad matchtröja

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments