ANNONS

Matchdag - avspark mot Mjällby 14.30

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

Landslagsuppehållet är över – äntligen allsvensk hemmamatch igen! Mjällby AIF kommer på besök i dag, och klockan 14.30 sparkar matchen igång. Matchen sänds på Dplay, och har du inte tecknat abonnemang ännu finns ett erbjudande om halva priset, som du hittar i artikeln. I vanlig ordning finns här också info inför matchen, HTV-intervjuer och länk till stödplåt. Du vet väl att du som köper stödplåt har chans att vinna en signerad matchtröja?

 

Kampen om Europaplatserna lever i högsta grad när Hammarby går in i allsvenskans 24:e omågng. Mjällby ligger bara två poäng bakom Hammarby, och Bajen har revansch att utkräva efter mötet i Blekinge i somras.

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen

 

 

Dagens huvuddomare är Granit Maqedonci, assisterande domare är Niclas Ivarsson och Daniel Yng, och Enzo Vesprini är fjärdedomare. 

 

Dagens matchsponsor är: Hägerstens Glasmästeri

 

Klicka här för att se tabelläget just nu samt kommande spelschema

 

 

Missa inte införmatchenintervjuerna med Joachim Björklund och Aimar Sher

 

 

Följ Hammarby via Dplay – halva priset för dig som tecknar abonnemang i oktober

Har du ännu inte tecknat abonnemang kan du nu göra det till halva priset – klicka här eller på bilden nedan. Abonnemanget gäller i sex månader. Koden BAJEN2020 fylls i automatiskt när du skrivit i dina uppgifter, och därmed kan du tillgodogöra dig rabatten – och samtidigt stötta Hammarby ekonomiskt.

 

 

Lös stödplåt och vinn signerad matchtröja

Klicka här  och läs mer

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS