ANNONS

Matchdag - hemmamatch mot Falkenbergs FF 19.00

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I kväll spelar Hammarby den trettonde omgången av Allsvenskan när Falkenbergs FF kommer på besök. Här hittar du all matchinfo, länkar till Dplay och stödplåtar (missa inte vår utlottning) – 19.00 är det avspark.

 

 

Klicka här för att se den uttagna matchtruppen.

 

Huvuddomare för dagen är Kristoffer Karlsson som till sin hjälp har Peter Allheim och Tobias Wärn som assisterande domare och Fredrik Hansson mellan bänkarna som fjärdedomare. 

 

Dagens matchvärd: Grönsakshuset

 

Klicka här för att se tabelläget just nu samt kommande spelschema

 

Lös stödplåt – tävla om signerad matchtröja

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Falkenberg hemma. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan. 

 

 

Följ Hammarby via Dplay

För att se Bajen i Allsvenskan är det Dplay-abonnemang som gäller och om du ännu inte registrerat ett konto hänvisar vi att göra så via den här länken. Du kan även gå via bilden nedan.

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments