Matchdag! Så följer du dagens dubbla hemmamatcher

Av Redaktionen, Publicerat för 3 veckor sedan.

Sex poäng står på spel denna lördag. Först ut är damerna klockan 14 hemma mot nykomlingen Sandvikens IF, som tvärtemot grönvitt kommer till spel med fyra raka förluster i ryggen. Herrarnas hemmamöte med tabelltvåan Sirius sparkar igång redan timmen senare klockan 15, där fullt fokus kommer ligga på att börja få utdelning på chanserna och haka på jakten om topplaceringarna. Vi är dessutom nära 50 000 sålda stödplåtar och samtliga länkar du behöver inför dagen finner du nedan.

 

För att följa Hammarbys säsong i Elitettan gäller sportexpressenplay.se – antingen med ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

För att se Bajen i Allsvenskan är det Dplay-abonnemang som gäller och om du ännu inte registrerat ett konto hänvisar vi att göra så via den här länken. Du kan även gå via bilden nedan.

 

 

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar. Hittills har snart över 50 000 plåtar sålts, något vi är enormt tacksamma för! Klicka här för att göra detta inför dagens matcher. Det går även att skänka valfri summa via swish till nummer 123 155 64 71.

 

Foto överst: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS