toggle menu

Med anledning av diskussion kring biljettpriser vid derbyn

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 6 år sedan.

Hammarby Fotboll har under förmiddagen följt diskussionerna som pågått kring prissättningen av Hammarbys övre kortsida vid derbyt mot Djurgården den 19 april, där Hammarby är bortalag.

 

Det som har hänt är att Djurgården för denna match har valt en annan prissättning på övre kortsidan jämfört med nedre ståplatsläktaren. På nedre etage kostar biljetter 210 kronor, alltså samma pris som under derbyn 2015, medan det på övre kostar 300 kronor för en biljett. Djurgården har inför säsongen meddelat oss att man planerar att ta ut detta pris.

 

Hammarby har i det initiala skedet meddelat att vi kommer göra göra samma sak, det vill säga att priset för Djurgårdens supportrar på den övre södra kortsidan också kommer att vara 300 kronor vid höstens derby där vi är hemmalag. Då mot bakgrunden att lika priser ska gälla vid derbyn för de avsedda klacksektionerna.

 

Efter interna diskussioner under förmiddagen och efter att ha tagit del av våra supportrars synpunkter i frågan, samt efter diskussioner med bland andra Bajen Fans och Bajenland, har vi dock valt att avstå från denna prishöjning på övre kortsidan vid vårt hemmaderby. Priset för gästande lags övre kortsida kommer vid höstens derby därför vara detsamma som priset för den nedre kortsidan, det vill säga 210 kronor.

 

Hammarby Fotboll

ANNONSER

Comments

comments